Я створюю...

Стелла Свердлова
Я на папері створюю світи
І разом з ними змінююсь неначе.
Немов той човник в морі самоти,
Що вічність упіймала на гарячім.
Мистецтво - наш казковий Гулівер -
Всіх підніма,бо треба ж роздивитись!
І, знизавши плечима,(що ж тепер!)
Замислюється, щоб не помилитись...