Бiле багаття. Свято... укр

Константин Куликовъ
***
Біле багаття. Свято.
Казку зіграй, музика!
Ніч на причілок сяде,
Ніч із бажання зіткана.

Вікон не вистачає
Вітру, щоб роздивитися:
Їдуть у рейсі чартерному
З білого світу, звідси всі...