Я питаю тебе навiщо?

Ксения Кирзимова
Я питаю тебе: навіщо?
Сльози знову з очей несуться.
І оцю невблаганну тишу,
Вже не взірве твоя присутність?

І самотність так крає душу…
Я не можу тримати серце…
Воно рветься до тебе! Чуєш?
Ні… мені лиш луна озветься…

Я благала зірки щоночі
Щоб тебе мені повернули
Та твої ще знайомі очі…
Лише з неба мені сяйнули

Як же важко тебе втрачати,
І від себе ховати мрії…
Не змогла я тебе втримати…
Хоч кохання здавалось сильним…
16.12.06.