Perfect joliness

Артемона Иллахо
I'm a glacier where purple vein flowers
Have spread
I'm a flower of cat's eye, where sparkles
Are dead
I'm a sparkle once glided through pulsing
Wet hole
I'm a cradle, I'm a grave, I am nihil
And all
I'm joliness...