Дощить

Кленовый Листик
1.Всі поховалися
в будиночки,
Роса на ранок заблищить,
Хай в руки прилетить
краплиночка.

2.Хоч моросить
Та настрій
в мене не зіпсований
краплинка кожна веселить
а дощ на дворі,
як мальований!

3.Ось вийде сонечко
з ним кольоровая веселочка
Сім кольорових
в неї донечок
і кольор кожний є
в метеличка