Скажите, девушки, подружке вашей. English

Эдуард Лейтман
http://www.youtube.com/watch?v=l8Xede90djY
http://www.youtube.com/watch?v=vIQswZkL_dU

You, gals, please, tell to your companion
That I can’t sleep at night while of her dreaming.
And I am struck. Her angel's beauty’s stunning.
I've tried it to admit myself,
But couldn’t find a word.

Only that sparkling of charming eyes I worship
Please, tell her that another I wish myself no pleasure.
I’m chained by rapture without any caution.
And while alone I can’t my worry get at ease.

If I just had a little bit of courage
I would’ve said that you’re in vain concealing
That tender passion to me as well you’re feeling.
Get rid of cunning mask, please, and open me your heart.

Only that sparkling of charming eyes I worship
Please, tell her that another I wish myself no pleasure.

I’m chained by rapture trapped by of you notion.
I wanna give you all my life and breathe by you, my love.


Автор текста (слов):Улицкий М.
Композитор (музыка):Фальво Р.


Скажите, девушки, подружке вашей,
Что я не сплю ночей о ней мечтая,
Что всех красавиц она милей и краше,
Что сам хотел признаться ей,
Но слов я не нашел.

Очей прекрасных огонь я обожаю,
Скажите, что иного я счастья не желаю,
Что нежной страстью, как цепью, я прикован,
Что без нее в душе моей тревоги не унять.

Когда б я только смелости набрался,
Я б ей сказал: "Напрасно ты скрываешь,
Что нежной страстью ко мне сама пылаешь.
Расстанься с хитрой маской и сердце мне отдай".

Очей прекрасных огонь я обожаю,
Скажите, что иного я счастья не желаю,
Что нежной страстью как цепью я прикован,
Что без нее в душе моей тревоги не унять