На смiтнику сьогодення 14. 05

Евгений Мотурнак
І що ж робити вам - талановитим?
Хіба не звикли їсти тільки кал
Масс-медіями щільно оповитий?
Для вас, можливо, цілий світ замал?

Завжди за спонукання зміни долі
Носитимуть тернового вінця.
Що ж, задарма ви зажадали волі,
Кохання? Дзуськи! Йти, так до кінця!