Я чекаю знаку 15. 05

Евгений Мотурнак
То покажи мені, що там у мене є,
Що я потай у пазусі ховаю,
Куди це серце неприкаяне твоє,
Мене зведе, до аду, чи до раю? 
Чи може буде ще один смітник,
Іще одна середміська клоака?
Веди мене, як ти до цього звик,
Я за тобою. Я чекаю знаку.