Тому, хто втратив 16. 05

Евгений Мотурнак
То я тобі відкрию тайну віку,
Шукаєш те, чого ще не втрачав.
Шукаєш істини, кохання ти одвіку,
А думав ти, коли рубав з плеча?

Чому тримаєш серце на запорі,
Чом не читаєш палкого листа?
Простіше малювати на заборі
Свою фігуру з поглядом Христа...