Змова

Диммониус
Це все підла змова проти людства!
Подивіться на дії, до яких вдаються!
Подивіться, що роблять вони у ночі!
Що ти рота одзяпив? Не стій! Не мовчи!

Вони захоплюють владу і вбивають людей,
Старі маразматики сучасних ідей...
Не знають, що треба, лиш ніби то й чи,
Але все одно роблять, хоть стій, хоч кричи!!!

Не розуміючи що, не знаючи як...
Прокидаймося, браття, бо вже дали знак!
По сім п"ятниць на тижні у кожного з них,
Вже зроблено все, щоб ти назавжди затих!

Те все божевілля як терпимо ми?
Всю ту ворожнечу? Не ясно мені.
Я не розмію, що в тому такого,
Нехай я зі Сходу, а ти - зі Львова???

Що ти скажеш мені - я зрозумію,
Хоч на рідній мові балакать не вмію...
Для мене єдино з Криму й з Волині,
Зі Львова, з Донбассу - ми всі в Україні!

Системі "Влада - Гроші" не вигідно це
І вона у країну ворожнечу несе..
Гей, не піддавайся, не марнуй свій час!
Україна чекає, чекає на нас!!!