Зникнеш...

Зефир Без Шоколада
Я ніколи не буду «іншою».
Я залишусь «тією самою».
Ти спитаєш «А в чому істина?»
Відвернуся «А звідки я знаю?».
Мої очі ніколи не збрешуть,
Тільки я їх рідко підводжу.
Я дивлюся під ноги. Хочеш –
Я робитиму більше, ніж можу?
Якщо схочеш, я стану маревом.
Як дмухнеш – я відразу зникну.
Тільки ти тоді сам залишишся.
Певна я – я до цього звикну.
А ось ти… я б сумнівалася,
Якби знала тебе мало-мало.
Тебе просто не стане. Правда?
Так, я певна. Тебе не стане.