Перший поцiлунок

Ким Лина
Перше кохання
Вечір солодкий, як мед,
Мрії дівочі

Стримані рухи
Вушка рум'янцем горять
Хтось їм шепоче

Від поцілунку того
Тьмариться розум
Зорі чомусь мерехтять
Знаками Морзе)