Хай буде так...

Мирослава Барциховская
Хай буде так, як хочеш ти,
Хай буде так, як хочу я.
Тому своїм шляхом іди,
І своїм шляхом піду я.

Дитяча мрія то була,
що можемо з’єднать
Свої шляхи лише в один,
один-єдиний шлях...

Єднання може буть лише
на мить, коротку мить,
Яку ніколи і ніхто
не може зупинить...

Дитяча мрія то була,
що можна мить таку
На все подальшее життя,
навіки розтягнуть...

Хай буде на шляху твоїм
ще знову мить така!
І я б хотіла, щоб вона
була також моя!..

А потім знову кожен з нас
своїм шляхом піде...
Дорога в кожного своя...
І дуже вірно це...

Хай буде так, як хочеш ти,
Хай буде так, як хочу я.
Я рада, що існуєш ти
І рада, що в думках – твоя…