Чарiвна паличка

Ким Лина
Промені світла
Тепла в стакані вода
Руки засмаглі

Пахне повітря
Дівчина дуже руда
Бавиться з сонцем

Ще перебрати горох,
Вимити просо
Стрічка від чар заблищить
Золотом в косах