Там, коло кринички

Эмине
      
Виросли вербички
За селом  край поля,
Там, коло кринички,
Та й зустрілись двоє .

     Криничка дзюркоче,
     Хвилю підіймає.
     Чого хлопець хоче,
     Те дівка не знає.

З неба зорі впали
У воду прозору.
Двоє розмовляли,
Розійшлись нескоро.

      Криничка дзюркоче,
      Хвилю підіймає,
      Чого хлопець хоче,
      Те дівка не знає.

Пахне сон-травою
Зелена копичка.
Пiшла з хати дівка,
Прийшла  –  молодичка!

       Криничка дзюркоче,
       Хвилю підіймає.
       Чого хлопець хоче,
       Тепер дівка знає!