***

Френия Шизо
я вiршi(?) пишу наперед.
намайбутнє. вирiшую долю.
ненароком обравши слова,
нiби вирок собi пiдписую.
ручкою писала б - зламала б.
а так- всього лише до комп'ютера боюся пiдходити.
тривожнiсть(яку завжди намагалася тамувати) зашкалює.
очi - вбито.
грiхи замальовую.
обрАзи - на вогнище.
Образи - втратити
i більше не згадувати.
минуле - для сильних.
та я не них.
я-з дурнуватих.
я - iз смiшних.