***

Френия Шизо
гiркостi менi, гiркостi!
вiд неї стає трохи краще.
органiзм вже до неї звиклий.
то може це просто "ломка"?
цигарки i загускла кава.
хризантеми,чужi фортецi.
i слова, що у ротi в'яжуть-
те,що треба,дуже доречi.
як це страшно-не мати притулку
вiд думок, що нав'язливо лiзуть.
оглядатись, дивитись без толку.
i шукати навпомацки гiльзу-
вiд тiєї,що пробила плече.
не навiщось - так просто, з цiкавостi.
не звертати увагу - тече
розпач тихою цiвкою. тонкою.
вiн нiмий. просто мовчки пече.