Життя

Екатерина Ефименко
Непевна суміш із парфумів,
Гіркої кави, цвіту вишні,
Вогню, запаленого струмом
І непорушеної тиші.
Із золота під мутним світлом,
Мелодій віденського вальсу,
Із фарби осені і літа,
Із світла сонця через пальці,
Безсоння до самого ранку,
Солодких снів про давні мрії,
І меду ложкою із банки,
І фотографій чорно-білих.
Нестримна сила водоспаду,
І неземне контемпорарі,
І смак печені з виноградом,
І щирість з маскою у парі, -
                моє життя...