Травень. Останнi штрихи...

Анна Корниенко
Вся природа радіє приходу весни -
Зеленіють в полях акварельні лани,
Скрізь буяють духмяні бузкові кущі,
Вмили личко небесне травневі дощі.

Закружляв по садку пустун-вітерець,
Білосніжну красу усю звів нанівець.
Заметіль пелюсткова, як сніг, замела...
Щось шепочуть берізки зорі край села...

Так велична планета під сяйвом зірок!
Зачарований спить мій вишневий садок.
Пролились небеса благодатним дощем.
А на серці чомусь сум і туга... І щем...



травень, 2009