Стежками-дор жками. Доця

Королева Светлана
..лопотіла ніжками
стежками- доріжками
дівчинка-смішинка
вранішня росинка
сонцю посміхалася
вітру опиралася
травами вкривалася
щастям захлиналася
дівчинко-смішинко
ти рости поволі
бігаючи росами
утікай від долі...
...лопотіла ніжками
стежками-доріжками