Синочкова колискова...

Королева Светлана
ой, люлі, люлі
на ті зозулі,
ой, спи дитятко
хай тя присниться
казкова хатка,
й води криниця
...ой, люлі, люлі
на ті зозулі,
ой, спи синочку
хай тя присниться
в садку бузочок,
що розпустився
...ой, люлі, люлі
на ті зозулі
ой, спи рідненький
хай тя присниться,
як твоя ненька
тобой гордиться
...ой, люлі, люлі
на ті зозулі
ой, спи маленький
хай тя присниться
квіток дрібненьких
килим стелиться
...ой, люлі, люлі
на ті зозулі
най їхні крила,
не збудять сина...
ой, люлі люлі...