вже не знаю, що то стало...

Королева Светлана
...вже не знаю, що то стало,
що такого я зробила у житті...?
не хватило мені жала
щоби вирвати тебе собі з груді,
вже не знаю, що то стало
що такого я зробила у житті?
не хватило мені жалю
щоби стати на усім твоїм путі
вже не знаю, що то стало
що такого я зробила у житті?
не хватило мені сили
щоб тримати твою руку у ві сні
вже не знаю, що то стало,
що такого я зробила у житті?
не хватило тобі раю
щоби вести по колоссю, не стерні
вже не знаю, що то стало
що такого не зробила у житті...
ти за що мене караєш?
ти за що радієш зрошеній сльозі?
вже не знаю, що то стало
що такого не зроблю уже в житті
бо без тебе світу мало
бо без тебе світ не вартий вже мені
вже не знаю, що то стало
ти скажи мені, зробила що в житті?
чом тебе не удержала?
нащо кинув на страшному забутті..?
вже не знаю я нічого
чи щось сталось, чи закінчилась весна
вже не знаю я нічого...
все завіяла хурделиця зима...
...вже не знаю, що то стало
що такого я зробила у житті?
бо ще лину я до тебе
але ти уже щезаєш в далині...
ой, не знаю, що то стало....
так горюю наче вимерло усе...
ой, не знаю, що то стало...
що такого я зробила у житті?
бо не скажеш, мій коханий
чом кидаєш... залишаєш в самоті...