Друговi...

Натали Бараненко
Залишись на мить! Зачекай, не йди!
Розставання час зупини!
В моїм серці біль, відчуття біди,
Та, на жаль, мене вже не чуєш ти…
Ти підеш назавжди, та у серці моїм
Поховаю я смуток і тугу.
І нехай усі мрії не справдились, втім…
Я благаю – лишися хоч другом!