Roseberry bushes

Сергей Полищук
Roseberry bushes
Aleksander Polischouk

Roseberry bushes
And grape vine allure....
It gives me such joy
it relieves my new bore.....

I try to act guilty
but my heart stops it thick....
Stop beating stop shaking
your leaving me too sore...

You pierce me wide open
You stab my heart dry....
With every ounce of my strength
I call out but only sigh.....

It is hope it is faith
Every day I lay awake...
But inside I’m corrupt
And even endlessly encaged