Життя прекрасне

Александра Бирюкова
Чому не гріє сонце і море не шумить?
Чому душа холоне і серце так болить?
Чому дощу краплини сковзають по щоках?
Чому гучне мовчання і біль німий в очах?

Чому короткі дні,а ночі стали довші?
Чому нема дверей,та стіни стали товші?
Чому часу так мало,хоч час і не злічить?
Чому цінуєм роки та не цінуєм мить?

Чому ми йдем так швидко,не бачачи світ?
Чому багато робим та не лишаєм слід?
Чому,йдучи цим шляхом,ми долі дорікаєм?
Чому життя прекрасне,а ми не помічаєм?...