I хочеться менi усе забути...

Светлана Скороход
І хочеться мені усе забути,
Зануритись у тихі хмари.
І тим ким є, уже не бути.
Навіщо будували храми?
Примарні храми щірі, милі,
Повиті ніжними словами,
Вони народжені у вірі.
Що зараз трапилося з нами?
Не чую співа більше в серці
І ти його, мабуть, не чуєш.
Я зачиню до нього дверці
І протягу ти не відчуєш.
Навіщо будували храми?
Примарні храми милі, щірі,
Повиті ніжними словами,
Їм не прожити більше в вірі.

15.03.2001.