двi дороги

Королева Светлана
....дві дороги
дві долі
два щастя
дві тривоги
дві волі
в ненасті...
однією
до тебе
я лину,
а другою
ти йдеш
без упину..
дві дороги
дві долі
два щастя
що сплелись
у якомусь
ненасті...
ми зустрінемось,
бо ті дороги
оминая
всі наші тривоги
розільються
в широку ріку
і на тому
хисткому
мосту
ти подаш мені
вірную руку
щоб дороги
зійшлись
у одну....
ми зустрінемось
там, де тополі
посплітають
докупи ці долі
бо неможуть
дороги, що йдуть
не зійтись,
не з"єднатись
у ПУТЬ...