Серце просить

Королева Светлана
Серце просить спокою і тиші,

але ти сильніший понад це.

Серце просить, хай його залишать,

але ти розтоптуєш усе...

Серце просить "Забери з собою,

не лишай самотню,

не лишай в журбі,

не лишай дивитись

твою тінь в сумливому вікні..."

Серце просить "Не кидай безсилу"

Серце просить "Дай ковток води"

серце просить...

...не зважай, іди.....