Назавжди!

Юлия Солярчук
Дурепа, сліпа і закохана!
Я правди не бачу в імлі
твого гордого самозакохання,
що від неба сягає землі.

Я сильно в тобі помилилася,
ти вбив всі мої почуття.
І як же в тобі умістилася
байдужість така до життя?

Гіркая на тебе образа
залишиться в мене в душі,
і вже ми не будемо разом...
Відсьогодні і аж назавжди!