Сум

Егор Лобашов
Якое сумнае жыццё...
Калi цябе няма,
Я апранусь, як у небыццё,
У гэта сумнае жыццё.
I раптам, — думка-адкрыццё:
Што мабыць нездарма
Такое сумнае жыццё
Калi цябе няма…


             11 чэрвеня 2009 г.