Нехай болить

Александра Бирюкова
Нехай болить-
Сльозами болю не вгамуєш...
Нехай болить-
Бо болем ти себе гартуєш.

Нехай болить-
В душі вогонь палає,
Нехай болить
Й ніхто про це не знає.

Нехай болить-
Засяє посмішка на мить,-
Нехай болить...
Нехай болить...