Ви бачили? Рожеве листя...

Елена Остапенко-Меленевская
Ви бачили? Рожеве листя
Гойдається серед дороги!
Весна сплела з дерев намисто,
І вітер стелеться під ноги...

Що це за примха від природи?
Чому дерева зрожевіли?
Від суму чи від непогоди
Своє намисто розпустили?..

червень 2009, Київ