***

Марина Стем
Алым по алому
Малым по малому
Милым по милости
Грусть

Талым по талому
Стали усталыми
Сны постоялые
Пусть

Мелом по ломаным
Словно поклонами
По полю, спелости
Власть

Боли полонами
Былью соломенной
Милым по милости
Всласть