Яшчэ...

Егор Лобашов
Ты i ёсць маё натхненне,
Шчасця подых, водар гуку
I пяшчотнае iмгненне...
Ты i ёсць маё натхненне!
Прачынаецца каменне
Калi ты iдзеш па бруку...
Ты i ёсць маё натхненне,
Шчасця водар, подых гуку...

                12 чэрвеня 2009 г.