Тобi мене не зрозумiти...

Готическая Душа
Тобі мене не зрозуміти і коду з шифром не знайти -
Чи знаєш ти,як пахнуть квіти в гіркі хвилини самоти?
Чи знаєш ти,як гаснуть кроки,коли - не тут і ще - не там,
І як біжать по колу роки...?
А ти - не сам і вже не сам.
Не намагайся це збагнути,бо я така - із іншого життя,
Ти ще бажаеш світ перевернути,та я вже не відчую співчуття...