Dido Don t leave home вольный перевод

Иванна Васильева
Like a ghost don't need a key                Словно призрак – войду без ключа…
Your best friend I've come to be                Лучшим другом твоим мне бы стать.
Please don't think of getting up for me                И не стоит, готовясь, встречать,
You don't even need to speak                Слов не нужно – ты можешь молчать.

When I've been here for just one day                И пускай задержусь лишь на день –               
You'll already miss me if I go away                Без сомнений скучать будешь ты!
So close the blinds and shut the door                Все закрой! Полумрак, полутень…
You won't need other friends anymore                Отдохни от других, суеты…

 

Oh don't leave home, oh don't leave home          Оставайся, не уходи…

If you're cold I'll keep you warm                Ты замерзнешь – согрею тотчас.
If you're low just hold on                Не грусти –  всё еще впереди!
Cause I will be your safety                Безопасно нам здесь и сейчас.
Oh don't leave home                Оставайся, не уходи…

And I arrived when you were weak                Как же беспомощен ты был!
I'll make you weaker, weaker still                Опустошу тебя до дна.
Now all your love you give to me                И весь любви огромной пыл
When your heart is all I need                Приму – любовь мне так нужна!
 
Oh don't leave home, oh don't leave home           Оставайся, не уходи…

If you're cold I'll keep you warm                Ты замерзнешь – согрею тотчас.
If you're low just hold on                Не грусти –  всё еще впереди!         
Cause I will be your safety                Безопасно нам здесь и сейчас,
Oh don't leave home                Оставайся, не уходи…

Oh how quiet, quiet the world can be                Безмятежна, светла тишина               
When it's just you and little me                В мире, где только мы: ты и я…
Everything is clear and everything is new          Все понятно, и жизнь так полна!
So you won't be leaving will you                Ты же не уйдешь, любовь моя?
 
Oh don't leave home, oh don't leave home         Оставайся, не уходи…

If you're cold I'll keep you warm                Ты замерзнешь – согрею тотчас.
If you're low just hold on                Не грусти –  всё еще впереди!
Cause I will be your safety                Безопасно нам здесь и сейчас,
Oh don't leave home                Оставайся, не уходи…