Тато

Светлана Светозарова
Яка зворушлива хвилинка
Де тато слухає дитинку,
Що гріє матінка під серцем
У симпатичнім,круглім чревці

А тато лагідно шепоче:
"Які ж у тебе будуть очі?"
І прикладА свої долоні,
І жде,що ворухнеться доня.

Вони зустрінуться вже скоро,
Там де родинне тепле коло,
Де зАвжди міцно буде тато,
Її долонечку тримати