любляче серце

Пётр Кравчина
Серце  палає  і  душа  так  пекельно  болить…
Я  місця  не  маю  без  тебе  на  жодній  з  планет!
Так  хочу  дивитись  в  очей  твоїх  милих  блакить,
Та,  встромлений  в  груди,  пече  кришталевий  стилет.

Я  вийнять  не  можу  це  лезо  холодне  з  грудей  -
Жорстокої  долі  моєї  нестримане  scherzo*.
Пораненим  вовком  залишусь  я  серед  людей
Допоки  ще  б’ється моє вірно  любляче  серце...


*scherzo (італ.) - "жарт"