Ой вiтере, вiтерочку

Королева Светлана
Ой, вітере, вітерочку
не шарпай ми за сорочку
не літай  ми у косах,
ліпше висуш ранні роси

Ой, вітере, вітерочку,
не заплутуй ми торочки,
не літай ми у косах,
дай кохатись у покосах

Ой, вітере, вітерочку
не задмухуй мені очка
не літай мені у косах,
по стежках, де біжу боса

Ой, вітере, вітерочку,
якби знав ти мій браточку,
як я милого кохаю,
поміг злетіти б до раю

Ой, вітере, вітерочку,
якби знав, ти мій браточку,
як я йому довіряю
бо кохаю, ще кохаю!

Ой, вітере, вітерочку,
якби знав, ти мій браточку,
як я милого тримаю
де ті чари я ховаю...

Ой, вітере вітерочку,
не шарпай ми за сорочку...

Ой, вітере, вітерочку,
не подри мені торочки...

Ой вітере, вітерочку,
не літай мені у косах..

Ой, вітере, вітерочку,
повисушуй всі покоси....

Ой, вітере, вітерочку...

22.06.09