Як прийшла до нас весна

Лилия Дорожко
Де взялася ця весна?
То сорока принесла
На своїм хвості цікавім:
"Журавлі вже прилітають!!!"

Зустрічать їх встало все
І дерева, й трави, и квіти.
Одяглшись вони мов діти
Дядька року. А весна,
Донечка його красна
Встала з ними їх зустріти.
Нас хутчіш розвеселити.

Так прийшла до нас весна.