Тобi я хочу розказати

Лилия Дорожко
Тобі я хочу розказати,
що вишні завтра зацвітуть.
Що джміль великий і пухнатий
учора залітав в моє вікно
і бивсь об шибку. Потім сів на руку.
Я випустила - Хай летить.
Так зараз хочу розказати
про цей чудовий дивний світ.

Я розповім, що колос гнеться
від вітру в полі, золотий.
Що ту дорогоцінную пшеницю
Спліта матуся в пишний хліб.

Волошка пахне й тим годує
весь вік безвтомную бджолу.

Я розповім тобі цю казку,
Хоч ти й далекий. Бо люблю.