***

Готическая Душа
Іду через чорний тунель, нічого не бачу, нічого не відчуваю... посеред темряви змінюється бачення життя, змінюються вдічуття страху, за мною поїзд, я його відчуваю я чую його звук, та я не втечу, я не відійду, я скоро помру, я до серця принисну його, лезо ножа, завдяки якому вийде душа, та не змінить щось моя сльоза. Для чого життя, воно як сміття, секунди сповіді, не змінять вирок на суді, черга іде, підійшла і моя, що сказати є? - нема, настала темна смуга, для цього ненадійного життя. Не вірю брехні, що пишуть в книжках, не вірю картинам, що бачу в очах, я залишилася одна, і не дипресія це, відгуком самотності це можна назвати, відчаю та розчарування, коли тебе посилають, всі ті, перед ким ти склонився, ті, в кому тече твоя кров... забудь, забудь усе, забудь мене, слів мені не стає, щоб продовжити далі, емоцій багато, та всі ростуть в мені. Заплакати в чотирьох стінах, почути своє ехо, почути себе, більш нічого, більш нікого...