Це лIжко

Ольга Стужная
Це  ліжко,  стеля,  стіни...
Ніч  і  тиша  у  долонях,
Мої  фарбовані  повіки,
Твоя  невпевненість у скронях...
Цей  погляд поряд в душу,
І каламбур  у  почуттях,
Я  йду,  а ти не зрушиш,
НЕ стиснеш руку  у  руках!
Це ліжко, ніч  пустельна,
Пекельна  подорож  у  рай,
Твій  подих...й  я  нікчемно
Збираю літери в "бувай"!
Цей день і  я  скляна,
І  ти, замерший у  мовчанні,
Я  вже  піду,  мабуть, сама,
Піду сама,  уже  востаннє...