Подивись навкруги...

Леонид Норкин
 

                Подивись  навкруги
                На тишу зимову.
                Там сяють сніги,
                І весна прийде знову.
                І  закінчився рік -
                Та година погана.
                А залишилась тільки
                Незагоїна рана.








      


        12.01.2009г.                г. Регенсбург