Поговори зi мною, мамо

Татьяна Камышева
Поговори вночі зі мною, мамо…
Чомусь втікають полохливі сни,
Співай, як у дитинстві, колискову,
Так хочеться почути голос твій…

Ти помолись за мене, чуєш, мамо…
Яка страшенна тиша навкруги,
Я вже не плачу, мамо, я щаслива,
Біль спопелив серпневий суховій…

Прости мені,якщо ти зможеш, мамо…
Чия ж вина що хрест такий важкий,
Я вже не вірю – ти повір за мене,
Щоб я змогла підвестися з колін…

28.06.2009