L L?..

Анна Дербенёва
Could you break it down,
Loose your fucking mind,
Not to be from now
So distructive blind?

Just like moon in bloom
Shines your greedy lust,
And all tears of doom
Will be rain for us.

I don`t care who is
A man in black mask.
One more stolen kiss,
No more questions, thanks.

But how long will dance
Ravens in our hearts?
Does love have a sense?
Oh, forget, mein Schatz...