Украина, моя!

Ирина Саввиных
  Україна, моя! Батьківщина моя,!
 Якщо зможеш турнути
 оранжевих звору під зад .
І всіх тих, хто при владі
 тебе, рідна ненько,
головою дурною своєю   паплюжить,
 Може, зможеш ще гідність,
Народу свому  повернути назад .
 И не треба тобі буде
зброєю грізно  бряцать ,
 бо і так  поважать тебе будуть.
 За народ працьовитий,
 що живе на теренах твоїх.
 За великі и гарні міста,
 Що на кручі Дніпрові зметнули
 І за зоряні ночі,
 бо ні де не буває таких ,
За  співучі пісні,
 Що і в  гіркі часи не  забули…
2007г