Посвящение

Николае
Мир Вам всем во Христе Иисусе.
Но возрастайте в благодати и познании Господа нашего и Спасителя Иисуса Христа.
Благодать Господа нашего Иисуса Христа со всеми Вами.
Ему слава и ныне и в день вечный.
Мир дому Вашему
Храни Вас Бог!
Аминь