ЧОМУ?

Готическая Душа
Чому все так складно? Чому?
Навіщо ти дивишся в очі
І щось поясняєш тому,
Хто це розуміти нехоче?
Навіщо пишатись життям,
Коли вже обрізані крила?
Здавалось, нема вороття,
Аж раптом, я сонце зустріла.
Здавалось, загублений світ,
Аж раптом засяяли очі,
І знову в високий політ
Відправились крила дівочі.
...Як боляче падати вниз!
Як солодко рухатись вгору!
А ріки нестриманих сліз
Лилися потоком додолу...