до дня народження

Енигма
на світ рідненькі ви нас народили
як матінка земля своє зерно
ви нас плекали ми ж раділи
але ж не розуміли ми тоді цього

зозуленька матуся ночей не доспала
татусь рідненький гірко працював
обоє ви любові нас в житті навчали
тепер для нас час вдячності настав

нехай в долоні ваші зіронька впаде
яскраве світле щастя подарує
господь здоров`я нехай вам пошлє
а матінка земля нехай дарів своїх не пошкодує

ви ж пам`ятайте рідненькі що з вами ми завжди
в важку хвилину ми вас не залишим
і щоб не припинялися лілеї радості цвісти
а друзів щирих щоб було чим більше